FAQ - Om Nordic nail open

Home FAQ

FAQ - Här besvarar vi de vanligaste frågorna

Alla som har ett diplom från någon nagelutbildning. Bifoga diplomet med anmälan.

Fyll i anmälningsformuläret som du hittar HÄR


Alla tävlingar kostar 1000:- per tävling
Maxbelopp är 4000:- därefter är alla tävlingar gratis


Du får ett mail att din plats är reserverad. En faktura är bifogad med mailet och när den är betald är din plats bekräftad.

Master – Du som någon gång har vunnit någon tävling eller placerat dig som nummer två eller tre.

Starter – Du som aldrig har tävlat eller om du har tidigare tävlat men högst placerat dig som nummer fyra.

Tävlingen hålls på CosmoNords skönhetsmässa. Du hittar info om mässan HÄR

Plats: Eriksbergshallen i Göteborg.
Adressen är: Sjöportsgatan 5, 417 64 Göteborg

När du kommer till tävlingen så anmäler du dig i entrén. Du och din modell får då ett band runt handleden som visar att ni tävlar och ni får då även tillträde till mässan.

Din modell får ytterligare ett band runt handleden med ett nummer, det numret ser domarna när de bedömer och skrivet upp resultatet. Tävlingsledningen sätter sedan efter bedömningen ihop domarnas bedömning med rätt namn och får fram ett resultat.

Det är prisutdelning på scen kl.16.00 på lördagen och då avslöjas alla som har placerat sig.

Alla deltagare får ett diplom och en medalj. De som placerar sig på de tre första platserna får även:

Gel och Acrygel 1 plats: POKAL – Den som har högst poäng totalt i geltävlingarna (båda tävlingarna summeras), eller acrygeltävlingarna, vinner dessutom startavgifter till NAILYMPIA i London. Din vinst gäller till Master divisionen i Nailympia och för att tävla i Master divisionen på Nailympia måste den tävlande delta i BÅDE gel och akryltävlingen. 

Gel och Acrygel 2-3 plats: POKAL
Övriga tävlingar 1-3 plats: POKAL

Om du har frågor så kontakta gärna Reni Mobrandt på mail: info@nordicnailopen.se

Om Nordic Nail Open

2007 hölls den första Nordic Nail Open som då hette Nail Systems Open. Tanken var att skapa en arena där nagelterapeuter kunde mötas, både för att tävla och visa upp sin skicklighet och passion men även för att träffas och utbyta inspiration, oavsett märke eller erfarenhet.

Ganska tidigt skapades ett moment efter varje tävling då alla de tävlande fick se alla modeller direkt efter tävlingen, innan bedömningen. Detta för att alla tävlande skulle då kunna se hur alla tävlandes naglarna såg ut och få inspiration. Modellerna ställer sig på rad med händerna framför sig och på behörigt avstånd går de tävlande förbi. Ett så uppskattat moment!

Alla domare stannar även kvar, om möjligt, efter prisutdelningen för att kunna ge varje tävlande råd och coachning. Ett unikt tillfälle att få en personlig coachning av några av världens bästa nagelterapeuter.

Nu flera år senare ser vi med glädje tillbaka på alla tävlingar som Nail Systems of Sweden har anordnat i Stockholm, Umeå, Malmö och Göteborg. Vi njuter av alla naglar som har skapats och alla fantastiska nagelterapeuter som har deltagit. Vi är stolta över att tillsammans med nagelterapeuter från flera länder ha skapat Nordens största tävling!

Jag hoppas se dig på nästa Nordic Nail Open och att just du är med och skapar historia.